Raybased erhåller första order från Westcoast Windows!

jun 17, 2016 | Raybased Nyheter

Raybased har fått en instegsorder från Trollhättebaserade företaget Westcoast Windows. Raybased’s produkter skall användas för styrning, optimering och övervakning av olika funktioner i Westcoast Windows lokaler.

Ordern är en första mindre installation där Raybased’s system skall användas för att med hjälp av sensorer styra, optimera och övervaka ett antal funktioner i den fastighet Westcost Windows hyr av Trollhättan Tomt AB. Installationen kommer att utvärderas av Westcoast Windows och kan komma att följas av fler installationer där fler funktioner samlas i Raybased’s plattform för fastighetsautomation. Ordervärdet är av mindre storlek men ett viktigt första steg i samarbetet med Westcoast Windows.

 VD Lars Granbom kommenterar:
”- Återigen ett bevis på att Raybased’s produkter och system är ett självklart val för att samla fastighetens många funktioner i en professionell och användarvänlig IoT-baserad plattform. Vi är stolta över att Westcoast Windows har valt Raybased’s produkter och ser fram emot ett fortsatt och utvidgat samarbete”.

Torbjörn Nilsson, VD Westcoast Windows
”- Vi tror mycket på de produkter som Raybased erbjuder och det skall bli mycket intressant att få utvärdera hur vi kan utnyttja systemets alla fördelar i vårt dagliga arbete. Framförallt kommer vi att värdesätta de förenklingar i arbetet och de besparingar som Raybased’s system utlovar.”

 

För ytterligare information

Lars Granbom
VD, Raybased AB (publ)
Telefon: 0703-196 530
E-post: lars.granbom@raybased.com

Lennart Olving
Styrelseordförabde, Raybased AB (publ)
Telefon: 0703-194 800
E-post: lennart.olving@raybased.com

 

Om bolaget:

Raybased är ett svenskt teknikbolag som har utvecklat en trådlös plattform för fastighetsautomation och som gör det möjligt att övervaka, styra och optimera alla elektriska funktioner i en fastighet, såsom t.ex. värme, ventilation, belysning och säkerhet. Bolagets system har ett öppet gränssnitt och är kompatibel med alla de standarder och protokoll som finns idag på en mycket fragmenterad marknad. Bolagets primära målmarknad är kommersiella fastigheter.

Om WestCoast Windows:
Företagets vision är att vara det självklara fönstervalet för människor med höga krav på kvalitet, miljö, flexibilitet och service. Sortimentet av fönster är mycket brett och företaget erbjuder allt ifrån vanliga klassiska fönster till moderna glidhängda fönster. Företaget startades 1995 och har haft kontinuerlig tillväxt sedan starten. Idag har företaget ca 100 anställda.

Senaste nyheterna