Raybased vinner affär för fyra villainstallationer

apr 24, 2017 | Raybased Nyheter

[:sv]Raybased, som har utvecklat en trådlös plattform för digitalisering av fastigheter, har tagit hem en affär gällande installation i fyra villor.

Ordern omfattar en totalinstallation av Raybased system för trådlös fastighetsstyrning vid nybyggnation av fyra Myresjöhus i Göteborgsområdet.

Det här är den första installationen av vårt system i nybyggnation och gör bland annat att projekteringsarbetet och själva installationen blir betydligt enklare än med en vanlig elinstallation. För villaägaren betyder det att denne får alla fördelarna med Raybaseds system till en marginellt högre initial kostnad. Ordervärdet är ännu inte fastställt eftersom systemets omfattning skall beslutas i samråd med beställaren.

Det intressanta med installationen i privatvillor är att det så tydligt illustrerar Raybaseds fördelar i tre olika perspektiv: fastighetsägarens, hyrestagarens och samhällsnyttan. Till skillnad från kommersiella fastigheter, där Raybaseds egentliga fokus ligger, är samtliga tre perspektiv intressant för en och samma person.

Installationen ska vara klar senast under hösten 2017.

Lennart Olving, VD Raybased

Denna information är sådan information som Raybased är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 APRIL 2017.[:]

Senaste nyheterna