Ny styrelseledamot i Raybased

nov 20, 2017 | Raybased Nyheter

[:sv]Valberedningen i Raybased föreslår Jan R Nilsson som ny styrelseledamot i Raybased AB. Jan har närmast under ca 12 år varit VD för Verisure i Danmark och dessförinnan VD för Verisure i såväl Norge som BeNeLux –området. Jan är Civilingenjör i maskinteknik.

”Det är min övertygelse att Jans erfarenhet av uppkopplade system och därtill hörande support kommer att vara till stor nytta i Raybaseds affärsutvecklingsarbete” säger Lars Elmberg, styrelseordförande i Raybased.

”Jag är glad över att bli föreslagen som ledamot och ser fram emot att bidra i utvecklingen av Raybased affärsmodell och utveckling” säger Jan

Jan kommer omgående att adjungeras till styrelsen i avvaktan på formellt val vid kommande bolagsstämma. Datum för denna är ännu inte faställt.

Om Raybased
Raybased utvecklar och säljer ett trådlöst system för styrning och optimering av alla elektriska funktioner I fastigheter, såsom t.ex. värme, ventilation, belysning och säkerhet. Systemet är kompatibelt med både befintliga och framtida system och komponenter, vilket skapar oändliga möjligheter.


För ytterligare information

Lennart Olving                                                          Lars Elmberg
VD, Raybased AB (publ)                                         Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: 0725 ‐ 486 688                                         Telefon: 0708 ‐ 237 004
E‐post: lennart.olving@raybased.com                E‐post: lars.elmberg@raybased.com[:]

Senaste nyheterna