Raybaseds ”Configuration Tool” lanseras i en extern version

nov 24, 2017 | Raybased Nyheter

[:sv]Raybaseds ”Configuration Tool” lanseras nu i en extern version för våra partners. Detta gör det möjligt för Raybaseds samarbetspartners att installera och konfigurera Raybaseds system utan medverkan av personal från Raybased.

Den första utbildningen i hur man använder verktyget kommer att hållas den 27 november och först ut på plan är Bravida AB, som redan tidigare har installerat Raybaseds produkter i olika installationer. De är därför vana att handskas med våra produkter i olika typer av installationer. Det är ett naturligt steg att Bravida nu får möjlighet att konfigurera installationerna på plats hos kund. Initialt kommer tre Bravida kontor att utbildas.

Bravida är Sveriges största elinstallatör med drygt 5400 anställda i Sverige och är etablerade på 160 orter i Norden.

” Vi ser fram mot det nya verktyget som kommer att möjliggöra en enkel och kostnadseffektiv installation för våra gemensamma kunder ”, säger Stefan Marshall, Key Account Manager för Bravida.

” För Raybased möjliggör verktyget en väsentlig uppskalning av vår affär eftersom vi nu får tillgång till

Bravidas organisation inte bara för försäljning och installationen utan vi flyttar även ut själva konfigureringen till kunden ” säger Lennart Olving VD för Raybased.

Om Raybased
Raybased utvecklar och säljer ett trådlöst system för styrning och optimering av alla elektriska funktioner I fastigheter, såsom t.ex. värme, ventilation, belysning och säkerhet. Systemet är kompatibelt med både befintliga och framtida system och komponenter, vilket skapar oändliga möjligheter.


För ytterligare information
Lennart Olving                                                          Lars Elmberg
VD, Raybased AB (publ)                                         Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: 0725 ‐ 486 688                                         Telefon: 0708 ‐ 237 004
E‐post: lennart.olving@raybased.com                E‐post: lars.elmberg@raybased.com[:]

Senaste nyheterna