Raybased styr belysning och övervakar ventilation i Rejlers energisparprojekt

maj 23, 2018 | Raybased Nyheter

[:sv]Ordern är en del av ett energisparprojekt som Rejlers driver åt Kraftstaden Fastigheter – ägare till fastigheten där förskolan Vitsippan bedriver sin verksamhet och där Raybased tidigare gjort en pilotinstallation. Den nu erhållna ordern av ett Raybasedsystem avser styrning av belysningen och övervakning av ventilationen i förskolan Lillegården i Trollhättan, som också ingår i energisparprojektet. Leverans påbörjas under kvartal 2. Ordervärdet uppgår till 125.000 kronor.

“Det är roligt att det är ett teknikkonsultföretag som Rejlers som har valt att jobba med oss. Dessutom glädjer det oss att få chansen att jobba vidare med en befintlig kunds fastighetsbestånd. Båda aspekterna av den här affären förstärker förtroendet för det vi jobbar med”, kommenterar Lennart Olving, VD på Raybased.

Mer information lämnas av:
Lennart Olving, CEO, Raybased AB
Tel 0725-486 688, e-mail lennart.olving@raybased.com

Om Raybased AB
Raybased AB (publ) är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybaseds fokus är att förenkla vardagen via digitalisering.
www.raybased.com[:]

Senaste nyheterna