Raybaseds radioteknik godkänd i USA och Kanada

jan 14, 2019 | Raybased Nyheter

Raybased har låtit Intertek genomföra omfattande prov av den radioteknik som används för Smart Controller och Multisensor. Provningen har avslutats med godkänt resultat enligt gällande internationella standarder och med de speciella krav som gäller i USA och Kanada.

I Nordamerika kräver myndigheterna att all elektronik som innehåller en radio skall uppfylla strikta krav på radions funktion. Syftet är att undvika att olika enheter från olika tillverkare stör varandra. I USA hanteras krav och godkännanden av FCC (Federal Communications Commission). All elektronik som säljs där och som innehåller radio måste ha ett certifikat.

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist
VD, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88
jonas.almquist@raybased.com

Lennart Olving
Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 725 48 66 88
lennart.olving@raybased.com

Jan Ryderstam
Grundare och CTO Raybased AB (publ)
Telefon: +46 735 18 83 60
jan.ryderstam@raybased.com

Om Raybased AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybaseds fokus är att förenkla vardagen via digitalisering. www.raybased.com.
Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com

Tryck här för att ladda ner pressmeddelandet som en PDF

Senaste nyheterna