Raybased på Elfackmässan 2019 i Göteborg

maj 8, 2019 | Raybased Nyheter

[:sv]Just nu pågår Elfack, Nordens största mässa för framtidens el- och energibransch på Svenska Mässan i Göteborg. Raybased finns på plats alla mässans dagar fram till och med fredag 10 maj. I montern G01:10 demonstreras systemet, ett öppet trådlöst närverk som på ett enkelt sätt gör fastigheter smartare.

Mässan inleddes under gårdagen och flera nya kontakter har redan knutits.

”Vi har fått en fantastisk respons hittills och träffat många intressanta besökare. Inför mässan har vi skapat en helt ny spektakulär demonstration av vårt system och vi hoppas att så många som möjligt kommer förbi och tar del av denna och hela vår verksamhet”, Jonas Almquist, VD Raybased.

Läs mer om vårt deltagande på mässan här: https://elfack.com/hem/utstallare-ochprodukter/utstallarlista/utstallare/?exhibitor_id=121005&ex_project_id=0

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Almquist VD, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88
E-mejl: jonas.almquist@raybased.com

Om Raybased AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, kyla, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybased gör fastigheter smarta, enkelt. www.raybased.com Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com

Tryck här för att ladda ner pressmeddelandet i sin helhet[:]

Senaste nyheterna