Raybaseds VD Jonas Almquist har köpt 400.000 aktier i bolaget

jul 24, 2019 | Raybased Nyheter

[:sv]

Proptech-bolaget Raybaseds VD Jonas Almquist köpte den 22 juli 400.000 aktier i bolaget. Aktierna köptes till kursen 1,20 SEK per aktie och affären uppgick totalt till 480 000 SEK. Affären genomfördes utanför marknadsplats.

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist VD, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88
jonas.almquist@raybased.com

Lennart Olving, Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 725 48 66 88
lennart.olving@raybased.com

Om Raybased AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybaseds fokus är att förenkla vardagen via digitalisering. www.raybased.com. Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com

Tryck här för att ladda ner pressmeddelandet i sin helhet

[:]

Senaste nyheterna