Proptech-bolaget Raybased presenterades vid Stora Aktiedagen

nov 28, 2019 | Raybased Nyheter

[:sv]Proptech-bolaget Raybased deltog med en presentation vid Stora Aktiedagen i Stockholm den 25 november. Lyssna på VDs presentation här: https://www.youtube.com/watch?v=2-m7yqubJQQ

Sammanfattning av Jonas Almquist presentation:
”Med Raybaseds lösningar är det möjligt att minska energiförbrukning, driftkostnader och CO2-utsläpp i kommersiella fastigheter med 30-50 %. Under kommande kvartal fokuserar vi på att komplettera vår försäljning av hårdvara med nya tjänster som fastighetsbranschen enkelt kan integrera och använda. Säkra trådlösa lösningar med enkel övervakning och behovsstyrning av temperatur, ljus och ventilation, som skapar både komfort för hyresgästerna och bättre lönsamhet för fastighetsägarna. Med de nya tjänsterna ska Raybased först växa i Sverige. Sedan väntar den internationella marknaden där vi redan, genom samarbetet med Techstars https://www.techstars.com/ har mycket goda kontakter”.

Intresserad? Titta gärna på denna korta film där VD Jonas Almquist svarar på frågan: ”Varför skall man investera i Raybased”. https://www.youtube.com/watch?v=oA8L8haXOMU

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist
VD, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88
jonas.almquist@raybased.com

Lennart Olving
Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 703 19 48 00
lennart.olving@raybased.com

Om Raybased AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, kyla, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybased gör fastigheter smarta, enkelt. www.raybased.com Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com

Tryck här för att ladda ner pressmeddelandet i sin helhet[:]

Senaste nyheterna