Raybased Holding AB skjuter upp extra Bolagsstämman

dec 11, 2019 | Raybased Nyheter

[:sv]Raybased Holding har beslutat att skjuta upp den extra Bolagsstämman som var planerad att hållas idag den 11 december i Göteborg. Skälet är att kallelsen inte distribuerats korrekt i bolagets normala presskanaler. Nytt datum planeras till den 2 januari 2020. Ärendet för den extra Bolagsstämman är att ta ställning till ett förslag gällande teckningsoptioner.

Lennart Olving
Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 703 19 48 00
lennart.olving@raybased.com

Om Raybased AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t ex värme, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybaseds målsättning är att med digitaliserad fastighetsdrift förenkla vardagen för fastighetsägare. www.raybased.com . Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com

Tryck här för att ladda ner pressmeddelandet i sin helhet[:]

Senaste nyheterna