Raybased Holding AB förstärker säljorganisationen

mar 16, 2020 | Raybased Nyheter

[:sv]Raybased rekryterar Christina Fredriksson som ny säljare och förstärker därmed säljorganisationen. Anställningen började gälla från och med 2 mars. Christina kommer närmast från en roll som säljare gentemot fastighetsbranschen på Cleanpipe. Med erfarenhet inom försäljning mot fastighetsägare kommer Christina vara en viktig del av Raybaseds försäljning av tjänster såsom Metering as a Service. 

Christina har jobbat med försäljning mot fastighetsbranschen hos Elkraft och Cleanpipe där hon innehaft roller som säljchef, säljare och key account manager. Hon har också varit regionchef för säljorganisationen på Elkraft.

Rekryteringen sker i samband med Raybaseds ökade fokus på tjänsteförsäljning, vilket innebär paketerade tjänster som gör det enkelt för fastighetsägare att dra nytta av de funktioner som Raybaseds trådlösa system erbjuder.

Raybased kommer dessutom senare i vår att lansera en ny tjänst – Temperature as a Service, som minskar CO2 utsläppen, samt energikostnaden för värme och kyla i fastigheter. Temperature as a Service är ett naturligt utvecklingssteg från Metering as a Service, där man digitaliserar avläsningen av mätare i fastigheter med målsättningen att förenkla energiuppföljning, eliminera mänskliga felkällor och frigöra tid för driftpersonalen. Med ökat fokus på tjänsteförsäljning blir Christina ett självklart val till bolagets säljteam.

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist
VD, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88
jonas.almquist@raybased.com

Om Raybased AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, kyla, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida
IoT-tjänster. Raybaseds fokus är att förenkla vardagen via digitalisering. www.raybased.com
Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com

Tryck här för att ladda ner pressmeddelandet i sin helhet

 [:]

Senaste nyheterna