Raybased inleder samarbete med kommunikationsbyrå

aug 25, 2020 | Raybased Nyheter - Cision

tis, aug 25, 2020 13:55 CET

I syfte att stärka närvaron på marknaden och skapa effektiv tillväxt har Raybased tecknat ett samarbetsavtal kring kommunikation med Parachute Communication.

”Kommunikationsarbetet är ett viktigt steg i vår målsättning att stärka Raybased varumärke och utveckla den potential för tillväxt som finns på fastighetsmarknaden”, säger Jonas Almquist, vd på Raybased.

Parachute Communication är en fullservicebyrå inom kommunikation och kommer att hjälpa Raybased hela vägen från marknadsanalys och strategiarbete till målgruppsinriktade marknadsaktiviteter. Det inledande strategiarbetet som kommer att ligga till grund för Raybased kommunikationsplan har nyligen påbörjats och Parachutes vd Janne Walkenström ser stora utvecklingsmöjligheter för bolaget. ”Raybased är ett spännande och innovativt bolag med många affärsmöjligheter. Vi ser fram emot att hjälpa dem att hitta nya vägar som stärker deras position på fastighetsmarknaden.”

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist                                                            
VD, Raybased Holding AB (publ)                   
Telefon: +46 702 58 38 88                         

jonas.almquist@raybased.com   

Fredrik Brodin
Styrelseordförande, Raybased Holding AB (publ)
Telefon: +46 708 88 66 65

fredrik.brodin@raybased.com 

Om Raybased Holding AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag som erbjuder fastighetsägare tjänster och lösningar som effektiviserar fastighetsdriften, minskar kostnader och miljöpåverkan samt förbättrar inomhusklimatet. Tjänsterna som är baserade på trådlös teknik bygger på användarvänlighet, visualisering och ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation och datainhämtning. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, kyla, ventilation och belysning.

Mjukvaruplattformen Raybased 2Way (lanseras 18/6 -2020) tillgängliggör data från fastigheten och från externa system direkt till fastighetsägarens olika system och applikationer. Raybaseds målsättning är att med digitaliserad fastighetsdrift öka lönsamheten och förenkla vardagen för fastighetsägare.

Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM).

www.raybased.com

Publicerad av på https://news.cision.com/se/raybased/r/raybased-inleder-samarbete-med-kommunikationsbyra,c3180902.

Senaste nyheterna