1+1=4. Smart Property-seminarium om hur aggregerad information skapar nya värden

nov 11, 2020 | Raybased Nyheter

Missa inte Smart Property – höstens viktigaste konferens inom fastighetsdigitalisering!

Raybased vd Jonas Almquist håller ett digitalt seminarium om hur aggregerad information från era fastigheter kan skapa helt nya värden och hjälpa er att jobba effektivare hela vägen från bovärd till ledningsgrupp. Seminariet hålls nu på fredag 13.45, så passa på att säkra en plats: https://hopin.to/events/smart#top

Den digitala konferensen Smart Property äger rum 12–13 november och fokuserar på fastighetsindustrins olika behov, framväxandet av digitala smarta fastigheter, samt på vilket sätt samhället kommer dra nytta av de stora förändringar som nu sker hos både fastighetsägare, fastighetsförvaltare och tjänsteleverantörer. En viktig mötesplats för alla aktörer som berörs av utvecklingen inom fastighetsbranschen.

Senaste nyheterna