Energi – ny funktion på Raybased informationsplattform RB2Way

nov 26, 2020 | Raybased Nyheter - Cision

tor, nov 26, 2020 09:21 CET

I somras tog Raybased Holding AB sin nya informationsplattform RB2Way i drift. Under hösten har utvecklingen av plattformens webbapplikation fortsatt och en rad nya funktioner kommer att lanseras. Först ut är en funktion för energimätning och visualisering av energidata.

I den nya funktionen för energimätning kan kunden via Raybased webapplikation se fastigheternas elförbrukning i en visualiserad bild som skapar starka mervärden. Funktionen gör att användarna kan se sin elförbrukning mer granulärt än genom en traditionell presentation av energidata där enbart siffror presenteras. Genom visualiseringen kan användarna enkelt sätta sin elförbrukning i relation till förbrukning under tidigare år. De kan också se vilka tider på dygnet fastigheterna förbrukar mest el och på vilka platser i fastigheterna elförbrukningen sker mer specifikt.

”Genom vår lösning för energimätning och visualisering av energidata får användarna bättre beslutsunderlag för att optimera energiförbrukningen, säger Carl Billton, marknadschef på Raybased. ”Det är ett enkelt och effektivt sätt för fastighetsägare att kapa effekttoppar, minska energianvändning och minska CO2-utsläpp.”

Den nya funktionen har fått positiv respons på marknaden och flera kunder har visat intresse för att teckna avtal för tjänsten.

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist                                                            
VD, Raybased Holding AB (publ)    
Telefon: +46 702 58 38 88                         

jonas.almquist@raybased.com

Fredrik Brodin
Styrelseordförande, Raybased Holding AB (publ)
Telefon: +46 708 88 66 65

fredrik.brodin@raybased.com    

Om Raybased Holding AB (publ)
Raybased integrerar och utvecklar innovativa digitala informationslösningar för fastighetsförvaltning. Genom aggregerad och visualiserad data skapar Raybased möjligheter att öka driftsnettot, effektivisera arbetsprocesser och minska miljöpåverkan.

Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM).
www.raybased.com

Publicerad av på https://news.cision.com/se/raybased/r/energi---ny-funktion-pa-raybased-informationsplattform-rb2way,c3243977.

Senaste nyheterna