Ny varumärkesplattform

mar 25, 2021 | Raybased Nyheter

Att förmedla vårt budskap och våra tjänster på rätt sätt till rätt målgrupper är viktigt inte bara för att skapa nya affärer utan för att befästa vilka vi är och vad vi står för. I samarbete med Parachute Communication har vi nyligen lanserat en ny varumärkesplattform med ett helt nytt designprogram.

 ”Makes properties talk”, är vårt nya varumärkeslöfte som på ett enkelt sätt beskriver exakt vad vi hjälper våra kunder med. Genom vår informationsplattform RB2 Way får vi  olika byggnader att prata ihop sig med varandra för att ge användaren samlade statusuppdateringar. Lika tydligt och enkelt presenterat som om de hade pratat direkt till användaren.  En enkel lösning som gör att du vet alltid hur byggnaderna mår, vad som behöver justeras och vilka åtgärder som behöver tas för att optimera inför framtiden.

På samma sätt gestaltar designprogrammet enkelheten och de många fördelar våra kunder får av Raybaseds Proptech-lösningar. Gemensamt för all framtida kommunikation blir att den svarar upp mot våra varumärkesvärden och vår nya vision:  Vi skapar framtidens smarta fastigheter. Idag. 

Senaste nyheterna