Raybased Holding AB (publ), Kvartalsrapport 1 – 2021

maj 28, 2021 | Raybased Nyheter - Cision

fre, maj 28, 2021 08:24 CET

Härmed publiceras Raybased Holding AB:s (publ) kvartalsrapport 1 för 2021.

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist
VD, Raybased Holding AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88

jonas.almquist@raybased.com

Fredrik Brodin
Styrelseordförande, Raybased Holding AB (publ)
Telefon: +46 708 88 66 65

fredrik.brodin@raybased.com    

Om Raybased Holding AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag som erbjuder trådlösa tjänster för effektiv och användarvänlig fastighetsförvaltning. Tjänsterna bygger på användarvänlighet, visualisering och ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation och datainhämtning. Mjukvaruplattformen Raybased 2Way tillgängliggör data från fastigheten och från externa system direkt till fastighetsägarens olika system och applikationer. Raybaseds målsättning är att med digitaliserad fastighetsdrift öka lönsamheten, minska miljöpåverkan och förenkla vardagen för fastighetsägare. Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM). www.raybased.com

 

Publicerad av på https://news.cision.com/se/raybased/r/raybased-holding-ab--publ--kvartalsrapport-1---2021,c3355730.

Senaste nyheterna