RAYBASED HOLDING AB HAR BYTT NAMN TILL RANDVIKEN FASTIGHETER AB

jun 21, 2021 | Raybased Nyheter - Cision

Bolagsverket har registrerat namnändringen från Raybased Holding AB (Publ) till Randviken Fastigheter AB (Publ) och bolaget byter därmed listningsnamn och kortnamn.

Den 4 juni 2021 beslutade den extra bolagsstämman i Raybased Holding AB (Publ) att bolaget ska byta namn till Randviken Fastigheter AB (Publ). Namnändringen är numera registrerad vid bolagsverket. Bolagets aktie kommer att handlas under nytt listningsnamn och kortnamn från och med 23 juni 2021. Nytt listningsnamn kommer att vara Randviken Fastigheter och nytt kortnamn för aktien kommer att vara RFAST. ISIN och instrument-ID

Publicerad av på https://news.cision.com/se/raybased/r/raybased-holding-ab-har-bytt-namn-till-randviken-fastigheter-ab,c3370812.

Senaste nyheterna