Randviken Fastigheter rekryterar och förstärker ledningsgruppen

jun 30, 2021 | Raybased Nyheter - Cision

Randviken har rekryterat Jakob Paljak som Operativ chef/COO och Emil Jansbo som Finanschef/CFO. Båda har mångårig och bred erfarenhet från olika delar av fastighetsbranschen. Jakob och Emil kommer att påbörja sina anställningar under september 2021 och kommer att vara baserade på huvudkontoret i Stockholm.

Jakob Paljak är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan. Han har en gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning, utveckling, transaktioner och finansiering från den nordiska fastighetsmarknaden. Han kommer närmast från en tjänst som Sverigechef på brittiska Round Hill Capital

Publicerad av på https://news.cision.com/se/raybased/r/randviken-fastigheter-rekryterar-och-forstarker-ledningsgruppen,c3376658.

Senaste nyheterna